Přilne a nepustí

27.2.2018
Citace:
2018 AAAS Annual Meeting Symposium, Austin, Texas, February 17, 2018, News briefing: 11:00 a.m., Scientific Session: Biomedical Sensors: Advances in Health Monitoring and Disease Treatment, 3:30 - 5:00 p.m., Talk: Continuous Health-Monitoring With Ultraflexible On-Skin Sensors, 3:30 - 4:00 p.m. (part of above Scientific Session symposium)
Zdroj
Elastický displej vyvinutý Tokijskou univerzitou a společností Dai Nippon Printing Co., Ltd., foto 2018 Takao Someya Research Group.

Extrémně pružný a přilnavý displej vhodný k zobrazování výsledků monitorování tělních funkcí předvedli japonští experti na symposiu k výroční konferenci American Association for the Advancement of Science, mezinárodní nezisková organizace pro podporu vědyAAAS? v texaském Austinu. Jak funguje, můžeme shlédnout na tomto videu. V 1 mm silné kaučukové elastické podložce je integrováno pole 16 x 24 miniaturních LED diod a bezdrátový komunikační modul. Co přijme, zobrazí na displeji i v pohyblivém režimu. Protáhnout ho můžeme bez poškození až o 45%. Minimální dráždivost a vysoká prostupnost pro kyslík umožňují nosit displej na kůži bez problémů a přerušení po celý týden.

 
Odeslat komentář k článku "Přilne a nepustí "



Opište text z obrázku:

Odeslat článek "Přilne a nepustí " e-mailem

Diskuse/Aktualizace